GOTT SLUT !!!

Kom nyss hem efter en hel dag i backen. Vilka jävla skidor :) mitt livs bästa köp.  Orkar inte skriva så mycket efter allt åkande idag så jag lägger upp lite bilder ist  

     

    

Nu är det middag sen blir det PARTY !!!   


Kungsberget here i come : )

        

Nyårsafton !!!

Då var det dags igen. Ett nytt år ska firas in och iår kommer det ske på ett lite annorlunda sett. För det är nämligen så att jag och Martin ska åka med Westlunds familj till kungsbergets skidanläggning. Ska bli riktigt nice att få åka på nya skidorna. Råtaggad är vad jag är just nu. Måste snart sova om jag ska orka stå på benen imorron. För det kommer nog ta på krafterna att vara i backen 5 timmar : )  men det är det värt.  

skidorna mina står här å glöder : D  imorrn då jävlar     

Morrn Morrn !

Känner på mig att det kommer bli en ganska lugn dag idag med tanke på vad som kommer ske under morgondagen. Först skidor i Kunsgberget under dan  och sen middag på kvällen med lite gött folk. Efter middagen återstår det att se vad som kommer hända men någon form av pardey blir det garanterat ; )  

Nu såg jag att det var Lotta på bråkmakargatan på tv så här kan jag ju inte stanna. 

Lotta is the shit  ; )     och glöm inte Bamsen :) 


See ya =)

Tjooohooooo<:o)

CANADA 3 -  4 SWEDEN

image29



Dagens citat :  Per Mårts  "Idag ska vi suga" xD

Samstag! Lördag! Saturday!

Hejsvejs i lingonskogen!! Nu ska ni få läsa om min underbara lördag gott folk ;)  Dagen började ungefär kl 8 emd att farmors hundrackare väckte mig. Sen var det förstås omöjligt att somna om. Så det var bara att gå ner och börja knapra i sig lite frukost. Efter det lirade jag lite xbox med min kusin som sov över här. Kl 10 tog jag bussen ner på stan. När jag kom ner dit gick jag direkt till optikern för att lämna tillbaka bågarna som jag hade fått till förfogande tills idag. Fick vänta en jävla tag innan jag fick komma fram till kassan. Dryga gamlingar som köpte brillor för tusentalskronor. Men till slut blev iaf min tur och då beställde jag två fina bågar så om ca två veckor så är jag brillbärare ;P stiligt värre, eller ni kanske kommer tycka nått annat men det skiter jag i ;) 

När jag var klar hos optikern ringde pappa som hade vart å kört häst. Han var snäll och erbjöd skjuts upp till träningen. Finns väl inte så mycket att säga om träningen. Kändes bra mycket bättre än igår iaf. Trevligt att träna med alltid lika glada Hedman : )

Efter träningen kom Martin till ishallen, sen gick vi till travet, sugna på att tjäna lite stålar ; )  Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig :'(   När vi kom in på travet  stötte vi ganska snabbt på farsgubben min. Då skrev jag å martin ner våra V75-rader lite snabbt. För det var nämligen bara några minuter kvar innan kassorna stängdes. 
Kändes jävligt bra innan första loppet men den känslan försvann lika snabbt som den hade kommit. 
Snela Heeeestar :@  blir tokig på dom ;P 
Ja som ni kanske förstår så åkte jag ur direkt och sen var den dagen förstörd. Nej riktigt så farligt var det inte, hade ju inte spelat för så mycket trots allt. Aja V75 var kört men det var ju massa lopp kvar, och framför allt dagens höjdpunkt. L.C Crown i V75 lopp 6. För er alla som inte har nån aning om vem den hästen är så kan jag säga att det är en kille i laget som jag lirar i som äger hästen :)  så i ett sista försök att dra in lite pengar satsade jag en slant på att L.C skulle vinna sitt löp. Men oturen höll i sig och jag fick gå hem som en looooser den här gången :P 


Nu sitter jag här på rummet mitt och kollar på Sverige - Kanada   i JVM      

GO SWEDEN GO !!!!!!!!    




      
 

Me name Mr.Linslus : )

Då har man varit hos optikern då. Attans vad svårt det var att sätta i dom där förbaskade linserna. Jag höll på att ge upp där ett tag. Men efter mycket möda och slit så satt dom tillslut på plats. OCH VILKEN SKILLNAD DET BLEV.
Men nu måste jag skynda iväg på träning :)

Kanske kommer upp lite bilder på bågarna som jag fick låna med mig hem ;)

Guten Morgen !

Hejsan Hoppsan. Det blev ingen bowling igår för det var fullbokat hela kvällen :(
Så vi vände på cyklarna och fortsatte hemmåt igen. Men den här gången åkte vi inte hem till mej, utan nu var det hem till Westlund som gällde. Där kikade vi i tv-tablån och såg att "populärmusik från vittula" drog igång kl 23 och det var den enda filmen som verkade intressant tyckte vi. I väntan på att kl skulle bli elva kikade vi på freeradicals skidfilm. Så nu är jag jävligt taggad på att åka på mina nya skiiiiidor  =)  Tydligen var det inte bara jag som blev taggad så nu kanske vi ska åka till Kungsberget på nyårsafton ;P skulle vara underbart om det blir så. 
Efter ca 20 minuters skidinspiration var kl 23 så vi switchade från dvdn till tv:n. 
Trots att man redam sett populärmusik från vittula ett antal ggr så var det underhållande den här gången också. 
Extra roligt blev det när vi kom fram till att Erkki "den hetsiga trumslagaren" i filmen var grymmt lik Henrik Dorsin i Bestefar og jeg(se gårdagens inlägg om ni inte redan sett det klippet). Båda dom två är i sin tur jävligt lika Karlsson på taket  ;P 

Efter att Niila hade blivit rockstjärna och lämnat Pajala bakom sig tog filmen slut. Då kikade vi färdigt på skidfilmen. Men den otroligt musikaliske Martin hatade tydligen sånna där skid filmer så han gick till synten och började plinga på den. Han påstod själv att han spelade Nessun Dorma. Ni vet den där operalåten som Paul Potts sjöng. :P 
Men själv så kan jag nog inte hålla med om att han spelade nån sån låt. Sen vet jag inte om det beror på att jag var alldeles för inne i filmen vi såg eller om det var Martin som var kass på synt helt enkelt ( ; 

Aja, när klockan hade slagit halv två tog jag, Martin och Erik våra cyklar och cyklade hem i det sjukt blåsiga vädret. Sen var det Natti Natti :)
 


Avgör själva men jag tycker dom är kopior =)




image25                                                                          

Karlsson                         Dorsin                                 Erkki           





Bowling !!!

Ja då var det dags för årets första och sista bowlingtävling  (=  Snart tar vi cyklarna och far ner på stan för att göra upp om den åtråvärda titeln. Men först ska vi få i oss lite mat. Italiensk plockmat som morsan å farsan har fixat ihop. Smaskens smaskens :D  

Lite psykande fakta om mina motståndare för att få dom ur balans ;)

Deltagare # 1 : Festlund-Hestlund:  han lär det inte bli några problem att slå ;P ni ser ju bara på namnet

Deltagare # 2 : Mario Bros: Mannen som inte vet om han ska använda höger eller vänster arm. 

Deltagare # 3 : Erik "sandra" Pettersson : Kanske den svåraste motståndaren, men en liten *host* när han kastar så lär man ju   få han ur balans ; )


på återseende :D resultatet lär väl dyka upp under kvällen, om det blir positivt vill säga ; )


image24


Om att bli glasögonorm imorgon :)

En rubrik som talar om ganska mycket  om man säger så :P Jag ska till optikern imorgon. Jag har redan vart där en gång men då gjorde dom bara några tester. Egentligen så hade jag tillräckligt bra syn för att slippa brillor men jag kände själv att jag lär skaffa för jag ser ju knappt vad lärarana skriver på tavlan längre. Så imorgon klockan kvart i tre kommer det gå in en nervös liten kille på specsavers i Gävle. Förhoppningsvis följer nån snäll kompis med och hjälper till med valet av bågar. Men efter snacket med optikern senast så lutar det åt att jag kommer ha linser för det mesta.  Sånna här månadslinser som man har i en hel månad utan att ta ur dom en enda gång skulle jag tydligen få testa. Fast när man är förkyld får tydligen inte ha linser så man lär köpa brills också. Jag har redan sätt ut ett par som jag gillade men det var nått erbjudande som gjorde att man fick 2 för 1.  

Gå in här å välj ut ett par som ni tror skulle passa mej vettja : ) http://www.specsavers.se/cgi-bin/strudwick.sh/s?langid=6&pfmt=6&siteid=48&pname=home.html


image23


Mellandagsrea

Ja idag blir det till att shoppa loss skulle jag tro. Det är ju ioförsig inte säkert att jag kommer hitta något som faller mig i smaken men jag får väl ha extra öppet sinne idag när det är så billigt.   Igår var det ju tänkt att jag skulle spendera mina julpengar, men istället så fastnade jag å pappa på ONOFF,SIBA,Elgiganten i två timmar. Tillslut lyckades vi ju iaf få med oss det vi var ute efter. EN TV ;P JIIIIIIPPPPIIIEEE  Ja nu kommer jag ju äntligen kunna läsa undertexterna på filmerna som jag kikar på. :P Det var verkligen svårt att göra det på våran gamla lilla skrutt-tv. Men nu blir det andra bullar. När vi väl hade lyckats köpa den där tv:n var vi tvungna att åka hem igen så det bidde ingen shopping för min egen del. Därför ska jag snart ta mig ner på stan med Erik och Martin.   
Det jag kommer leta efter är:
                                                    
¤ sneakers
¤ tröjor
¤ slalomstavar till fjällresan
¤ Sista lämnar jag öppen för impulsköp :)


Lets hope that i find some HOT STUFF ;P


God morgon!


Filmtips II

Den andra filmen jag såg hade den lite udda titeln"Underbar och älskad av alla(och på jobbet går det också jättebra)"

Singeltjejen Isabella har fyllt 30 år och och medan hennes kompisar har tjusiga karriärer, gifter sig och skaffar barn verkar hennes liv stå och stampa på samma ställe. Hon är frilansskådis och för att få ett jobb ljuger hon lite i sitt CV att hon kan akrobatik. En liten lögn blir snart en stor lögn men Isabella får plötsligt chansen till ett stort genombrott.

Den här komedin har tydligen fått både ris och ros tidigare och själv skulle jag nog vilja ge mest ris. För den här filmen fick mig att skratta vid ett flertal tillfällen och hade den inte varit lite seg på vissa ställen så hade jag nog tyckt att filmen var lika underbar och älskad som titeln vill få det till. Men överlag så var det en klart sevärd film.

betyg: 6 av 10


Filmtips!!!

Jag såg två riktigt bra filmer under julen.

The Kingdom hette den första.
Filmen är baserad på en verklig händelse i Riyadh 2003.
Ett fasansfullt terrordåd mot en amerikansk enklav i Saudi Arabien är upptakten till den här adrenalinstinnna action-thrillern signerad Peter Berg. Jamie Foxx spelar en egensinnig FBI-agent som blir personligt engagerad i utredningen då hans vän och kollega är bland dödsoffren.

För att inte riskera relationen med den rika oljenationen och tillika USA:s viktigaste allierade i regionen beslutar amerikanska regeringen att låta saudierna sköta utredningen själva. Det gillar inte Jamie Foxx utan han lyckas med konststycket att snacka omkull en saudisk diplomat och får fem dagar på sig att hitta terroristerna på plats.
Jag gillade filmen då det var riktigt bra actionscener och mycket spänning.

Av mig får den 7 av 10


Jul, jul, strålande jul... som blev F#¤%&&

Jag som hade skrivit två jävla A4 om hur vi firar en äkta Axelsson-jul, när jag trycker publicera så loggas jag ut. Självklart var allt borta sen.

aja, får väl lägga upp lite julbilder istället




Auf Wiedersehen und GOD FORTSÄTTNING FOLKS (=


God Jul !!!

GOD JUL PÅ ER ALLA : ) 


här är lite bilder från lagfesten


Dan före dopparedan

Men tjaaa ;P Välkommen till min nya blogg. Hoppas att den kommer bjuda just DIG på en trevlig och underhållande läsning. Jag satt  och läste lite olika bloggar och blev inspirerad på en hel del håll, men jag har fortfarande svårt att bestämma mig över vad jag ska skriva här på min alldeles egna sida. Därför tycker jag att DU, Du och DU som förhoppningsvis kommer bli mina trogna läsare, kan komma med lite förslag på vad denna blogg ska innehålla. Så skriv gärna en liten kommentar där nere om vad du skulle vilja läsa. ; D    



Sådärja, nu börjar man ju nästan känna sig lite varm i kläderna när det gäller bloggande. tjoho : )
Man kanske skulle ta och skriva några rader om juletiderna som råder i detta nu. Det efterlängtade och underbara JULLOVET började i fredags och det kunde inte komma mer passande. Nationella proven i matte C och Fysik A tog kol på en och en vecka till i skolan hade vart en omöjlighet. Så det var med en härlig känsla man klev in i Aulan halv elva på fredag morgon. Väl där möttes man av den alltid glada Calle som tydligen skulle vara konferencier under avslutningen. Calle och jag växte upp tillsammans och gick igenom det första sex skolåren som de fruktade bäverbröderna xD Vilken underbar tid det var när man tänker efter. Tyvärr så är det inte lika ofta som bäverbröderna är ute å busar nuförtiden, men vecka 4 bär det av till fjällen tillsammas med hans family ;) då ska det bli åka av.  weeeeeii  :)

Men tillbaka till julavslutningen. Och vilken skillnad det var.  Förra året stog rektor Arne och snackade och snackade och zzznark.  Ja vad snackade karln om egentligen. Iår var det andra bullar. Även om jag kanske inte gillar att sjunga julsånger så var det iaf bra mycket roligare att göra det efter att jazzarna hade livat upp stämningen lite.
Efter aulan var det den obligatoriska pepparkakan och klementinen i hemklassrummet. Sedan strosade jag, Pontus,Westlund,Robin, Sara och Anna ner till stan för att besöka något trevligt café. Det som föll oss i smaken blev Mingel & Bar. Härligt härligt och gott gott. Men jag och Westlund kände oss lite för hungriga för att mumsa på amerikansk chokladkaka så vi tog en dagens lunch istället.

Efter fiket julkramades vi allihopa innan vi skiljdes åt. :) myspys
Jag följde med Westlund hem och drack glögg, sedan roade vi oss med att kolla på Magnus Betnér - Inget är heligt. Han är SÅ sjukt bra den där Betnér. Nån timme senare tog jag mitt pick å pack för jag skulle gå till min träning på läkerol arena. På träningen, som var den sista innan vi fick julledigt spelade vi en 4 mot 4- turnering. Och gissa vilket lag som vann ?  ; )  Jo det var mitt lag det. YEEEES
Så nu kunde man gå till lagfesten som var under lördagen med en extra kaxig attityd ; D  

På lördagen bestämde jag, Martin och Ivar oss för att ta en tur ner på stan innan vi åkte vidare till Rasmus där lagfesten skulle inledas. Martin skulle införskaffa några julklappar medan jag som var klar med mina var ute efter kläder att ha på mig under julen. För Martin gick det sådär, han lyckades få tag på en klapp, men den andra fick hans brother fixa. Jag själv köpte mig ett par snitsiga jeans på BLÅ och en juligt röd å fin skjorta på H & M.

Det var nu daxs för lagfest och jag å Martin hoppade på 10an till andersberg. Efter att ha hoppat av vid korpen så började den trevliga jakten på Rasmus lägenhet. Våra instruktioner var att han bodde mellan Fjärran och Pizzeria Barcelona. Till slut lyckades vi iaf hitta dit och så glada vi blev  ;D
Hemma hos Rastamutta bjöds det på musik och dricka. Sedan var det någon som kom på den underbara idén att dra igång Singstar. Själv så hade man ju aldrig provat på det. Men det visade sig ju vara hur kul som helst.
Sedan när alla började känna sig lagom hesa drog vi oss i samlad trupp till Oleary´s där vi käkade gott och kikade på Boston - St.Louis. Bilder från festen kommer senare : ) 

Eftersom alla inte är 18 :( så tog kvällen slut för en del i laget när vi lämnade Olles. Jag och Nygren fick skjuts av hans snälla pappa hem. Väl hemma kände man sig sugen att hitta på något så jag, Nygren, Martin och Erik bestämde oss för att snöra på grillerna och lira lite hockey på en spolad tennisbana här i närheten. Där stannade vi halva natten och trotsade kylan. What a great time it was : )



Jamendåså, då jag har ju berättade om mitt jullov såhär långt. Bra har det varit men bättre ska det bli ;)  
Idag har jag hittills inte gjort någonting nämnvärt. Men om en timme ska familjen min åka till våra kusiner och fira lilla jul. Ska bli skojj det. Och det blir ingen julmat om det var nån som trodde det :P  Här bjuds det på egenfångade kräftor. Till dom som inte gillar kräftor blir det revbensspjäll. Nu ska jag gå och fixa å dona lite innan vi ger oss av. Hoppas ni gillade åtminstone en liten del av det ni läste. Det var ju trots allt mitt första inlägg (A) 

IMORGON ÄR DET JULAFTON <:o) 

Över och ut / Maco el Paco

Välkommen till min nya blogg!

image2

RSS 2.0